Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK

Din sugande blick

din varma hand

Gav mig en kick

jag låg i din famn


Du hade läppar så varma

en tunga så mjuk

Du kunde vem som helst charma

hände allt på riktigt eller var jag sjuk?


Vinden blåste i ditt hår

solen sken på din ljusa panna

Du läkte mitt djupa sår

önskade att tiden kunde stanna


Älskade dig så hett

och du mig tillbaka

kunde på dig aldrig bli mätt

Du kommer alltid stå hos mig och vaka.










Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-06 19:55



Bookmark and Share


  blaite
Spännande..
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein