Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglats i vinden

Segla mitt hjärta, segla
ovanför de mörka molnen
ovanför alla rädslor
som så lätt vill binda en till marken

Segla mitt hjärta, segla
mitt hjärtas friska blod
Jag vill älska den morgon som gryr
ännu sätta frö och hoppas på blomma




Fri vers av Feminaz
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-06 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz