Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
100 ackord 100 vrål EN abstinens


Reasons to be beautiful

Det är kallt som fan här inne, gömd mot alla stjärnors iskalla ögon, från det frusna samhället utanför, gömd från de som stirrar. Alla har gått hem och jag passar på att gråta en gråt som ingen hör i helvetet. Piska mig, riv upp mitt skinn, passa på när jag ändå står här- blottad. Jag har inga hemligheter för dig,min vän. Men ikväll ber jag dig att dra åt helvete!

Mina läppar smakar blod, nikotin och alkohol.
Missbruka mig. Vi kan låtsas att jag älskar dig.




Fri vers av Slagord
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-07 01:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Reasons to be cheerful, part three...

Fast det du skriver förefaller inte direkt framsprunget ur eufori.

Hoppas verkligen att ingen vill plåga dig.
2009-03-07

  Carola Zettergren
Attans vass och snygg slutsrof!!!Applåder för den!!!
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord