Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Katastrofdikt


Ord för blinda..


Nere vid floden förlorade vi oss i det sköna
alla stjärnorna sjönk ned i våra hjärtan
hela stadens ljus försvann


Natten som sjöng för oss döva
himlen så fylld av ivrig väntan
vi hörde endast havet som brann


Vågen som födde blindheten
en hälsning från Chaos
till oss som ännu var


Våra läppar smakade på oändligheten
när natten slocknade omkring oss
satt vi fortfarande kvar




Fri vers av Herr Ångest
Läst 433 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-07 11:44



Bookmark and Share


  Roula O
fint skrivet!
2009-03-08

  Pot Pourri
mm just att lite mjukmiljö finns att stämma in kännet i för kontrasten till Chaos - dramauppbyggnad. gillas. kuslig i sin vackerhet - urk jag får lust att göra nåt åt det. inte bara läsa, så det blev en kommentar. Får mig att tänka på Omedvetenheten som en sinnesförmåga(!) jag vill använda. Skulle man kunna det så är det i det läget - när man är kvar just då. tack för upplevelse jag tar med mig som märkt!
2009-03-08

  Laijza
Lätt att tycka om.
2009-03-07

  Leva Livet
Tyckte om och sparade!
2009-03-07

  peter markurth
mycket bra
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest