Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag på den yttersta dagen kommer till Gud kommer han inte att fråga Varför var du inte Maria? Nej hans fråga kommer nog att vara Varför var du inte dig själv.


Vägen sanningen och livet


Vägen
Vägen finns i djupet av mitt hjärta
mitt kall är att följa min egen energi
Att vara någon annan innebär smärta
och förluster när livet dansar förbi

Sanningen
Sanningen är en radar olika för alla
Ibland kan vi förföras och i lögner falla
Men i det innersta vi finner det som känns rätt
Som föder och ger frihet på allehanda sätt


Livet
Mitt liv är inte ämnat att vara en kopia
När vi föds är vi nakna älskade och fria
På den yttersta dagen när jag möter min far
Vill jag vara ärlig när jag ger mitt svar............................






Fri vers av duvan59
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-07 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59