Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In i grubblande urskogar tar regnbågsfärgad ponny mig....


Det drömmande barnet

Jag vill bo i ett dockhus som detta käre far

släpp din glädjeflaska o kom till mitt lilla lekland

ingen ond alkoholvåg får dränka barnens sandslott

in i grubblande urskogar

tar regnbågsfärgad ponny mig

vi passerar små dockhusbyar

halvt skymda av granars grentak

barnhjärtan diar av skogsgudinnans kärleksmjölk

rosavita polkagrisar sticker nyfiket fram

bakom sömniga stenar

jag vill leva i ett barnrike som detta käre mor

sänk din höjda hammarhand

oväntat vackert stryker kattunge

min barnsliga förvåning ömt varm

jag vill dö

i en svalkande dröm som denna

kära föräldrar

mina andetag ska ej mer behöva rusa iväg av fruktan






Fri vers av Skrivarn
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-07 15:14



Bookmark and Share


    NoShiningHalo
berör på djupet
rör runt i ens innersta tankar
mycket vackert!
2009-04-09

  MickeMagic
''jag vill dö

i en svalkande dröm som denna

kära föräldrar

mina andetag ska ej mer behöva rusa iväg av fruktan''

Made me cry.
Underbart skrivet som alltid.
2009-04-01

  Gisela Nordell
fina formuleringar
om barndomsland
2009-03-11

  Gisela Nordell
fina formuleringar
om barndomsland
2009-03-11

  Gisela Nordell
fina formuleringar
om barndomsland
2009-03-11

  Jessica B
Väldigt fint skrivet.
Väldigt sorglig men väldigt bra.
Dina texter berör en så väldigt djupt in i själen.
Stor applåd för dig
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn