Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sören

 

Jag tänker inte skriva någon tårdrypande dödsruna
till det är jag inte tillräknelig, inte tillräckligt nära
men jag vet att du var en glad person
att du brydde dig, att du fanns där

men jag vet också att du brände ljuset i bägge ändar
snabbt skulle det gå, eller hur?

varför vet jag inte men
du fick som du ville tror jag
dog i sömnen

du såg fridfull ut, säger de

Vem vill inte det förresten?

dö fridfullt i sömnen

Adjö, Sören!
Jag är inte tillräckligt nära för att bli ínbjuden till din begravning men tillräckligt nära för att vilja säga ett farväl.

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-07 22:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Tycker det här är enastående fint - varmt och vackert och oerhört berörande i all sin odramatiska spontana form!!
2009-03-08

  Carola Zettergren
Osentimentalt, men nära ändå, ett varmt och ärligt farväl!
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP