Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling har gråten i halsen.

\"Låt mig vara
...Ensam.\"

Min älskling har gråten i halsen.
Jag kidnappar dig.
Jag låter dig inte vara ensam.
Nej, jag låter dig inte.
Ruttna i mörkret.


\"Jag vill inte
...Vara med mer. \"

Min älskling har gråten i halsen.
Lägg dig här bredvid mig.
Se upp mot den nakna skyn.
Och jag håller om dig.
Du håller om mig.


\"Lämna mig
...Ifred.\"

Min älskling har gråten i halsen.
Ur nakenheten.
Kommer allt det vackra, men.
Jag kommer alltid vara.
Hos dig.

\"Jag vill
...Inte vara med.\"

Min älskling har gråten i halsen.
Det som är naket är vackert.
Inget som skyler dem.
Inget som skyler dess själ.
Inget som skyler det vackra.
Stjärnorna är nakna.
Du.
Är en stjärna.



\"Håll om,
\"Trösta,
\"Älska
...Mig\"

Min älskling har gråten i halsen.
Jag viskar:
att jag älskar dig.




Fri vers av Max Järnhammer
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-09-07 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Järnhammer
Max Järnhammer