Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt.

Jag är ledsen om jag finner stormen,
när du finner skyddet.




Fri vers av Max Järnhammer
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-09-07 22:03



Bookmark and Share


  Smultris
Urbra....

Verkligen...
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Max Järnhammer
Max Järnhammer