Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Magnum Opus




Tanka x 2 ~ Pornografens Munsex

~*~

läppar, tunga, nästipp, och
öronsnibb - axlar, fingrar,
~*~
armveck, bröstvårtor
hals, revben, navel, mage,
skinka, tår, knäveck


***


innanlår - svanskota, och
anusring med mellangård,
~*~
rödvarma läppar,
rosenknopp slår ut i vår
med rätt bevattning

LPWJ 08/03/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 854 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP