Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går ut i grådiset och blir överfallen av optimism.


Fåglarna måste ha blivit tokiga




eller är det jag

som är alltför

jordnära




Fri vers av Mygg
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-08 12:28



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)SNYGGT!
2009-03-12

  Cosmic Johanna
Får mig att le,

alltså berör du, tack!
2009-03-11

  arie
ja detta med avstånd
ett känt kapitel

himlen räcker alltid ända ner till marken
och stilla fåglar har också att flyga inom en själv
i denna fina stora rymd som våra hjärtan ändå är

att du skriver en sådan här dikt en sådan dag som denna
är ju ett gott tecken på Vårens annalkande

såg häromdagen ett annat vårtecken
utanför en klädesaffär så stod en skylt på trottoaren

"vinterkläder realisation 75 % )

ett mkt tillförlitligt vårtecken
skulle inte förvåna mig om någon blomma tittar upp snart
och blickar mot skyn och ser alla dessa fåglar som jublande
virvlar upp det gråaktiga diset

ja my (gg)

birdie du är överfallen av optimism
det är bara att följa med

blomman i backen tvekar inte
den bara slår ut sina kronblad
mot himlen och ljuset

så varför ska då vi människor
behöva tveka

lite synd

naturen undervisar alltid
med en "briljant" enkelhet

kram tack för en så fin dikt
enkel briljant och självklar
jag kliver ut i diset med fin tillförsikt
och tillit att allt är gott som slutar bra
musiken ikväll ( du vet )

"in the summertime when the weather is high..."
är inte alltför avlägsen

en tid då även mygg
surrar i kvällningen

kram
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg