Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag bara äger kunskap utan hjärta äger jag blott ingenting.......


En skatt


Där finns en rikedom helt enkelt en skatt
från många tidigare vandringar här
Där sparar jag kärlekens mjuka skratt
när det framåt i livet bär

En alldeles egen liten gömma
där allhenda erfarenheter finns
där kärleken fram och åter strömma
där spar jag det goda som jag minns

Det som jag väljer att sortera bort
grävs ner och förintas under jorden
För att ondskan ska bli mycket kort
finns det en vinst med att sålla orden

Strö därför rosor på din färd
förskjut en sylvass tunga
saknar betydelse att vara lärd
om världen slutar att sjunga............




Fri vers av duvan59
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59