Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖRKERTIDER

Så här i mörkertider
mitt i de sju isvindarnas månad
vill vi be er minnas och
begrunda

alla begapande
dumrunda knappögon blänkande
av naiv illvilja och
heligt nit

alla klassrums välartade
ordningsmän och skolpoliser som
troget väntar på att
få slita


köttstycken ur kroppen på varje
potentiell
Pippi Långstrump




Fri vers av lorna
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-08 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lorna