Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Låt oss ge av vårt ljus
i vart hem och vart hus
Låt oss värmen få sprida omkring
lågan som bränner bort mörka ting

Alla är unika det gäller att våga
sprida sin egen kärleksfulla låga
Ett leende värmer en frusen själ
Bli inte under hatet en plågad träl

Vi har alla så mycket att återvinna
när vi låter det kalla från oss försvinna
Resans mål kanske finns i ditt här och nu
Hur lågan ska brinna bestämmer du













Fri vers av duvan59
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 13:52



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Du har talang för rim och det andliga spåret.

Applåder!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59