Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte på en av mina astralresor


Astralt möte

Minns den första gången
besöket i en annan värld
tonerna den vackra sången
svävandes under min färd

Stjärnorna blinkade som neonljus i natten
Silvertråden höll mig i livet kvar
haven var fyllda av klarblått vatten
mMötet med den vise mannen
jag spar

Den låter sig inte beskrivas med jordiska ord
den stad som låg framför mig så strålande ljus
inbjuden till ett dignande vakert bord
ett andligt tempel utan oroligt brus

En ande som av sjukdom ej längre fanns på jorden
ville sända en tanke till de nära som fanns kvar
Lyckorus blev genom att förmedla orden
Som de alltid i sina hjärtan spar








Fri vers av duvan59
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59