Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engla & NOAH





ENGLA & NOAH


Ur sin mammas mage De till jorden kom

Engla hade lagt sig överst till doktors hand

Noah kom två minuter efter till pappas famn


Mamma fick vakna först innan hon kunde

räkna tån


Så små DE var i sin kuvös

Men allt gick bra tack gode Gud


Nu är De till glädje för oss alla

på sina alldeles egna vis


Engla är lilla prinsessan och tuffa krigaren

viljan är stark och charmen på topp


Noah är pojken som är glad och mjuk


till glädje för så många DE till oss kom

hoppas att DE friska får vara i sin ungdom


De livet lyckliga får leva önskar alla

tvillingar kan till varandra vända


i livets knepigheter som kan hända


En dag har De växt ur mammas och pappas famn


hoppas att De slipper armbåga sig fram




Fri vers av arja savela
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-08 15:08



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jag har kanske som Du vet barnbarn, Engla och Alexander, mina riktiga favoriter. Men de är inte tvillingar. Det skiljer nästan 7, 5 år emellan dem. Det är så kul med barnbarn. Vackert skrivet!
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela