Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till en stad

Strosandes över gator i sällskap av ensamhet
Möter jag vackra människor med vackra namn

På en uteservering dricker jag kaffe, och röker en cigg
och undrar om folket är hemmablinda
då detta är den finaste staden
jag någonsin varit i

 Trivs vid havet
Trivs i mig själv

2 långa månader utan mitt riktiga liv
2 långa månader utan min trygghet
2 långa månader med mig själv

På puben passeras öl
Alla dansar och skrattar
och skålar, alla tilltalar vänligt
Ingen dömer någon

På ica hjälper de varandra med kassarna
Alla fungerar som vägvisare när jag åter gått vilse
Det snälla folket pratar vänligt,
och ler så ofta de kan

Här vill jag leva




Fri vers av CharlieShane
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-08 18:51



Bookmark and Share


  Bissen
Låter underbart och det gör mig väldigt glad!!!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane