Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när fröken grå målar blir det inte vackert

 

 

mitt i ett blommande hav sitter tjejen
fröken grå har blivit hennes täcknamn
hon försöker räkna blommorna och lära sig deras namn
det behövs något vackert i hennes liv

när kvällen kommer vill hon måla
men det vackra finns inte kvar hos henne
hon målar sorgens bilder
med blodrött och svart mascara




Fri vers av Jojo
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo