Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjälp mig att sluta me detta o börja bry mig Jag bryr mig inte bara om migsjälv Men jag får folk att tro att jag gör d.


När huden på armarna säras för smärtans skull.

Jag va borta igår

Bortom verklighet

Så avslappnad

Så lugn

Så lycklig.


Allt gick så fort, det var nästan skönt.

Men så kommer jag hem igen, i min ensamhet.


Skurit upp ena armen

Jag hoppades på att förblöda.


Jag kunde ha tagit den där dödande tabletten

Som morsan skulle ge mig.


Men min ängel va där och skällde ut henne.

Allt var så tyst, även när det var som värst.


Ingen märker barnet som ligger halvdöd på sängen.

Blödandes.


Bara barnet, i en halft vuxen kropp.



Barnet har slutat bry sig

Allt är för hemskt.


Men barnet har inte slutat Älska.




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 09:32



Bookmark and Share


  viunderregnmolnen
" jag kommer faktiskt inte ihåg"


jag tror inte att du bara bryr dig om dig själv, jag vet att du bryr dig. jag vet också att du är så dränkt i din egen misär att du inte ser över kanten.


det räcker att jag blundar för länge, dina armar, dina händer, de sitter fastlimmade på insidan av mina ögonlock.


mitt hela jag säger åt mig att vända mig om, att titta bort.
det är bara det att så funkar det inte.
jag drömde om dig härom natten, att det var mig du skar, du ristade med kniven tvärs över bröstbenet och försökte hela tiden trösta mig med att du bara ville röra mitt hjärta, försäkra dig om att jag inte glömmer bort.

om det råkar vara så att du undrar,
jag glömmer inte bort
2009-03-16

    Lars Gullberg
ibland finns inga ord
inga språk inga svar
inga bilder,
bara kaos
bara känslor
det som är det
mest levande vi har.

lyssna på ditt hjärta.

kram Lasse din skrivvän
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var