Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur vi levde

det där vi rör vid
som du vet så
bör det vara

att vi faktiskt
pratar i otakt
betyder inte

att jag inte
kan förstå

dina ord på
min kind

för jag förstår
var din ensamhet

kommer ifrån och du
smeker min ensamhet

i ett ansikte ser jag
hur vi faktiskt levde




Fri vers av virre
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 14:34



Bookmark and Share


  notsomad
fint om existentiell ensamhet...gillade det där om att prata i otakt och slutversen var snygg. :)
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

virre