Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du vara?

jag vill inte
vara tomhet

slippa undan
ensamheten

vara med en
bättre metod

medskyldig
till någons lycka

vill du bli
min lyckas
smed?




Fri vers av virre
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre