Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryser

Jag fryser, kom och värm mig

Jag längtar

Till varmare dagar

inte bara väder

utan ett klimat




Jag längtar tills det inte finns moln på min himmel

som skymmer solen

Jag vill känna solstrålarna direkt

utan filtrering i moln



Jag längtar efter värme

ljus




Fri vers av sirène
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-09 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène