Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan dig är jag aldrig hel Förlorar jag dig finns jag inte mer!


Till Caisa

Mitt hjärta blöder när du blöder
Mitt huvud skriker när du skriker
Mina ögon svämmar över när dina sluts
Klara droppar av rent saltvatten fräter mitt ansikte för att hela dig

Rena förorenat vatten
Dansa över rakbladsklädda golv
Måla spegelbilden röd

Jag andas åt dig när du slutar
jagar bort drogkulisserna på väggen


Allt
för att du ska se

dagsljus i natten

Aldrig kommer jag lämna dig blödandes i sängen




Fri vers av Slagord
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-03-09 22:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Din dikt återspeglar en stark identifikation.
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord