Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sköra barn

 

Du sköra barn
en knopp av livets blomma
du lilla barn
som vandrat utan skor
igenom livets törnen
du sköra barn
en knopp av livets blomma
så ensam i spår
av rädsla du vandrat
så skör som en fjärils vingar
du barn som famla
genom livets törnen
som tårar vaggat tills sömns
var natt
du ska veta att någonstans
finns en hand som tröstar
en filt som värmer
själens kind
du ska veta jag fångar
dina tårar
för att en dag hela ditt hjärta
åter




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-10 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~