Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till tonerna från Längtans Violin

 

Till tonerna från längtans violin
vi dansar
drömmande
genom nattens beslöjade mörker
till tonerna från längtans violin
kärlekstonerna
smeker stilla mina sinnen
genom natten
steg efter steg
fötter smeker marken
till tonerna från längtans violin




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 04:52



Bookmark and Share


  Madjori
Verkligen en vacker text att få vakna till, man riktigt hör violinens mjuka toner...
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~