Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradoxalt nog




Hur kan det komma sig

att snön som yr

utanför mitt fönster

får mig att tänka på att

aldrig ge upp?




Fri vers av Mygg
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-10 10:55



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt!
2009-03-12

    Cronopio
Ja du, lite så tänker jag också. Och då har det ändå funnits en tid när samma snö nästan fick mig att inte vilja gå ut alls.

Tänkvärt, och mycket mycket sant.
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg