Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång till

En gång till bara för oss
Låt oss låtsas att det aldrig kommer att ta slut
Låt oss hålla fast vid tanken en liten stund till
Bara en liten stund
Jag lovar att släppa taget sen

Har aldrig varit särskilt bra
På att lämna något bakom mig
Vill ha det nära
Så jag inte glömmer
Annars måste jag ta anteckningar
För jag kommer inte minnas hur du ser ut
Om en vecka eller två

Så snälla spela låten en gång till
Så att jag kan förknippa orden
Med allt du nånsin sagt
Annars glömmer jag
Om jag släpper taget nu




Fri vers av Maddicken
Läst 239 gånger
Publicerad 2009-03-10 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken