Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orientering i livet

 

 

Hela loppet är inte förstört
av ett enda misstag
Målet är inte onåbart
för att man valt fel stig
Kanske blir vägen längre
stenigare och mer svårframkomlig
men målet ligger kvar
och väntar




Fri vers av Jojo
Läst 316 gånger
Publicerad 2009-03-10 11:54



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Och framför allt är livet inte en tävling!! Så ta dig tid att njuta på din färd mot målet!!
2009-03-30

    Mejja
ÅÅÅÅhhhhh!
Så sann och så öppnande.
Tar till mig orden.
Kraftfull och perfekt formad
2009-03-14

  Tosan VIP
Det låter som en klok insikt!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo