Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör jag nu?

Säg mig
Hur är det meningen att jag ska känna
Vad ska jag göra för att alla dessa känslor
Inte ska synas

Jag kan göra som jag alltid gjort
Men det har blivit allt för svårt
Så säg mig
Vad gör jag nu?

När alla murar runt mig faller
Jag ser hur allt jag byggt
rasar ner
Och när någon ser att mitt i förödelsen
Står en människa

Säg mig
Vad gör jag då?

Då grottan som var mitt hem
Byts ut mot en livlig stad
Vad gör jag för att hålla folk på avstånd?

Säg mig, vad gör jag nu?




Fri vers av Maddicken
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken