Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orka...


Tusen dagar och en natt





Tusen dagar och en natt
Bara ett par år och lite till
Ingen evighet
Bara oändlighet
Av leda, uttråkade ansikten
Och välbekant miner
Står du ut
Håller du ut
Tills han kommer tillbaka
Om tusen dagar och en natt
Och räddar dig




Fri vers av Maddicken
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 19:40



Bookmark and Share


  Rasmus Canbäck
Om tusen dagar och en natt
sitter vi här, i samma rum, samma säng
gråter fram vår tysta bön
till inget.

Om tusen dagar och en natt
är vi fortfarande lika vilse
bräcklighetens kroppar och längtande
längtande som alltid efter det där
kärleken.

Om tusen dagar och en natt
skriver vi alla poesi för oss själva
för att finnas, för att leva i denna värld
låt mig.
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken