Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som jag skrev hösten 2006 när jag pluggade litterär gestaltning. Tema: surrealism.


Min kärlek är... surrealistisk



min kärlek är som Kate Moss på en tripp genom solvarma rådjursögon

min kärlek är som Michael Jackson innan huvudet doppades i mjölpåsen

min kärlek är som Paris Hilton med en obotlig barnsjukdom av vidbränd choklad

min kärlek är som Kurt Cobain utan komplex över ståltrådsarmarna

min kärlek är som Andy Warhol utsmetad i ett kontorslandskap av stål

min kärlek är som Twiggy inkapslad i ett flygande ägg

min kärlek är som Jesus återuppstånden ur en isvak i öknen

min kärlek är som George Bush den yngre utan sitt lapptäcke av fattiga

min kärlek är som Elvis i en ocean av bantningspiller

min kärlek är som Marilyn Monroe med diamanthalsbanden fastsydda under huden

min kärlek är som James Dean uppäten av vargarna på ålderdomshemmet

min kärlek är som min kärlek är




Fri vers av Trolltoffsa
Läst 765 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-10 20:29



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
hur är din kärlek..??
2009-03-18

    Herr Ångest
Om din kärlek är surrealistisk så är din kärleksdiktning fantastisk!


Jag skrattade gott åt denna, även om jag också kan skönja den allvarliga undertonen du förmedlar genom liknelserna.


Lite som pop-konst a la Andy Warhol, fast i diktform.
Snyggt!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Trolltoffsa
Trolltoffsa