Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlagssamtal I




 

 

- Hoppsan...gick det bra?

- Jadå, ingen fara...

 



















 




Övriga genrer av alfa VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 20:37



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Tack för alla samlagssamtal.
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén