" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Havsbris...

 

 

 

snäckskalen är

anteckningsböcker av minnet

för de drunknade

de förälskade

och därför växer pärlorna

så tätt intill varann

i dem..




Fri vers av issac.a.m
Läst 822 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-04-01 23:56



Bookmark and Share


  sulimaa
Jag bara måste säga det igen...du använder ord på ett helt genialt sätt!! Innerligt tack...du berör...
2009-04-13

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-04-02

  Havsbris
Jag måste säga mer,
fattar människor hur
värdeful du är och hur
enastående du skriver?

Den lillen pärla här,
är alldeles utmärkt!

Varje ord en metafor
större än himlen, djupaste
än känslorna... Man blir
aldrig trött att läsa, om och
om... Och nya bilder och
smaker kommer! helt perfekt!
2009-04-02

  Havsbris
Otroligt,
du beskriver en hel
värld i få verser, ord
som betyder så mycket
och så dyrbara som
solen och vatten,
eld och brisen... ;o)

Ljuset skinner genom och
mellan rader av mystisk,
magi,
och gudomlighet från ditt
inre... Värmen som stanna
och född stjärnor som
pärlor; de födds av sand-
kornen och tårar, havs salt!

Drömmar... På gott och ont,
sura och söta; i en mirakel
kallade livet!

En av dina bästa, utan
tveckan, du koncentrerar
poesi i annan dimension och
form vilken låter en undrande
och nyfiken;
en mästerverk, BRAVO!

Du är något extra, konst...
Finns inte lika!!! Din stämpel
är bara din!
TACK!!!!!!!!!
2009-04-02

    Lindizz
Mycket fint skrivet.
2009-04-02

  Maria Zena Viklund
Mmm dina pärlor av pärlemor skimrande inuti musslan så ljuvligt vackert!
2009-04-02

  Aisha VIP
..yes!!..
...läs min dikt "pärlan"....
...fint skrivet!...
:)
2009-04-02

  stella
Oändligheten, evigheten....en pärla denna!
2009-04-02

    ej medlem längre
Du har helt rätt----------det mest värdefulla av oss finns i naturen och jag älskar hur du smider dessa två världar till att bli en i dina dikter, du är aref---------------du är aref, to behtarini, zibatarini!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m