Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du tog skålen med chips och glaset med vatten


satte dig vid bordet och sa

"kan vi inte prata, jag måste ju berätta om min upplevelse jag hade inatt"


-ungen åkte till Trosa istället för Nävekvarn

hemmastudio för tatuering - ett litet hjärta längst ned mot höftkammen


du berättade och vi lyssnade andäktigt på dig

ibland kommer det fram en tjej som gör att jag tror på dig

ibland är hon inte alls där men när hon är där så ser jag förundrat på dig



det är väl det som gör att mitt hopp inte försvinner alldeles





Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-11 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma