Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är där när jag blundar

Jag lutar mig bakåt.
Blundar.

Jag blundar
men fortsätter gå.

Jag sträcker ut armarna
sluter ögonlocket
och snurrar

och snurrar
och snurrar.

Det är då.
I de stunderna
som jag får var tillsammans med dig igen.

Jag ser dina ögon
Dina djupa blågröna ögon.

Jag hör din röst
Din varma lugna röst.
och också dina ord.
Alla vackra ord du sa till mig.
och allting spelas upp
gång på gång på gång.

"I need you so much
wish you feel what I feel
need you thinking with me,
care about eachother..."

Och jag blundar nu. Åter igen.
Bara för ett litet, litet tag.
Nu när ändå ingen ser mig.
Och jag är med dig igen
och du rör mig.
Och vi älskar varandra




Fri vers av Halili
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halili
Halili