Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till de osedda

Jag skriver till den som
vandrat i tystnadens rum
som har blivit av sorgerna stum
jag skriver till den som
vandrat utan skor
över ord av krossat glas
vars hjärtas tårar gått i kras
jag skriver till den
som är ensamhetens barn
till dig som vandrar med
skuggornas vindar
jag skriver till den som
är en rotlös blomma
som saknar den som
får din själ att åter blomma
jag skriver till den
som vill ha en röst
när din egen fastnat
som vill ha en tröst
när du tror ingen
ser dig

jag ser dig

 

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-11 22:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfulla rader för de osedda!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~