Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppar

Droppen holkar ur det mesta
det som är hårt för de flesta
Tänk att få vara en av dessa droppar
Då inget oss stoppar
Emot alliansens självgoda dästa.




Fri vers av clo
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-11 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo