Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skraplott




det var till synes en oskyldig önskan
att bygga ett hus
och hem
att en dag stå bredvid ett vykort
och åldras

du tog bilder av ett luftslott
granskade efter spår
sökte bevis på liv
och du såg hur folk sprang
fast beslutade på att finna sitt sökande





Fri vers av jonas a
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-12 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a