Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte en fysisk upplevelse, men jag gjorde en situation av den för att förklara min känsla. Momenten är hämtade ur verkligheten, dock.


En dag på torget

Hon går över torget, fångar min blick
Höfterna dansar en vals
Av leendet, skrattet och en vardaglig nick
bildas en klump i min hals
Bredvid fontänen hon sätter sig ner
med handen mot vattnet ett tag
Jag känner mig fånig, för jag vet att jag ler,
men jag kan inte motstå idag
Nu hör hon ett ljud hon känner igen
så hon skuttar bortåt från mig
rakt in i famnen på min bästa vän
Där friheten uppgivit sig
Hon trivs i sin glädje, kvar blir jag
Magen vrids i sorg
Förstummad jag vrålar, känner mig svag
Ensam på sorligt torg




Fri vers av Jonathan Fryxelius
Läst 533 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-12 08:19



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Känslan är så starkt övergivenhet och saknad. Mycket fysisk och väldigt vackert!
2009-03-12

  Blåbäret
som en dröm så verklig men ändå så onåbar...fint
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Fryxelius
Jonathan Fryxelius