Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Vem kan dig förstå?
Vem kan hjärtat nå?
Sliten och sluten,
du är sårad och bruten
men ändå full av hopp

Vem vill ge dig frid?
Vem vill ta din strid?
trött och svag
vek och vag
men blicken fäst mot skyn

Vem kan ta ditt hjärta,
och hela det från smärta
när du är öm och bräcklig
slagen, skör och spräcklig?
Det kan ingen, utom Gud




Fri vers av Jonathan Fryxelius
Läst 521 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-22 19:02



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Jobbar just nu mitt bland utslagna sköra människor... ville bädda in dem i denna din dikt!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Fryxelius
Jonathan Fryxelius