Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En upplevelse av Guds närvaro.


Tillit till Gud

En otrolig värme, en flyende vind,
Som solen som smeker min frysande kind.
När mörker tycks cirkla med hjärtat som mitt,
Då lyser det in, så vackert och vitt.
En overklig känsla, en underbar frid
Som själen, likt anden, friad från strid
När oro vill hopas och sorgen vill in
Då kvävs den av liv, och segern är min




Fri vers av Jonathan Fryxelius
Läst 803 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-12 20:56



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Underbara ord att läsa om och om igen. Och visst är väl det du skriver om en sann och helt makalös värme & upplevelse. Glad för din skull - och min, för jag tror också:-)
2009-04-17

  Lia-Lej
Seger till dig Jonathan som fått uppleva denna förnimmelse och så bra kunnat återge den!
2009-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Upplevelsen av Guds närvaro är ljuvlig.
Jag har förmånen att uppleva den dagligen.
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Fryxelius
Jonathan Fryxelius