Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten, kort visa (inte tonsatt ännu).


Byvisa

Min sång, min sång, min sång
sjunger glatt om oss en gång
När båda var femton,
men kändes som nitton,
dansade glatt, natten lång

Och då, en gång, i byn
fann just vi den bästa vyn
Knäet jag böjde
och ringen jag höjde
Bad dig bli min under vakande skyn

Och sen, ja sen, å sen
gav jag allt, min vän!
Lyckliga alla dar,
vi har varandra kvar
Våra löften lever än




Fri vers av Jonathan Fryxelius
Läst 453 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-06 00:09



Bookmark and Share


  Abram Fryxelius
Nice! Tycker att det ska vara: "gav jag dig allt, min vän" istället
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Fryxelius
Jonathan Fryxelius