Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite fri tolkning här :D


Hand utan fingrar

Som med hand utan fingrar
Jag sträcker mig mot dig
Ditt leende skimrar
Ett mästerverk i sig
Men utan mina fingrar,
Jag tappar nu mitt tag
Och mörkret våldsamt skingrar
mitt hopp om du och jag

Men du lyfter upp mitt hjärta
Du gråter kärlekstår
Bevarar mig från smärta
och helar mina sår
Du tar mig i din famn
Du håller om mig hårt
Med stadigt grepp du viskar mitt namn,
och säger: "Det här är bara vårt".




Fri vers av Jonathan Fryxelius
Läst 586 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-13 23:50



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Den här är riktigt fantastiskt bra!!
En predikan i form av ett kärleksbrev mer! Så sant det är att vår hand är utan fingrar och ingenting förmår!! Men en kärlek som är större lyfter oss... så bra!!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Fryxelius
Jonathan Fryxelius