Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söv min saknad

Trötta nätter, långa dagar
men aldrig får jag sova,
drömmar skymmer, lockar, jagar
rusar hjärtslag dova.

Varför ännu, varför nu?
Jag trodde det var över!
Men minnen, drömmar, jag och du
är allt som saknad söver




Fri vers av Jonathan Fryxelius
Läst 556 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-15 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Fryxelius
Jonathan Fryxelius