Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 år sen är lång tid under dessa omständigheter :S


För länge sen

För länge sen, när solen sken
och ingenting var kallt,
Du förde mig, med hand så len
Närhelst och överallt
Men nu, min vän, är inget likt
Nej ingenting är kvar,
av älskad tid, ett liv så rikt
blott minnen, det som var.




Fri vers av Jonathan Fryxelius
Läst 600 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-25 12:50



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så berörande dikt, så mjukt formulerad, ord som sätter sig. Minnena får man spara som skatter inom sig, plocka fram dem och kanske en dag också kunna le vid tanken på det som var.
2009-04-21

  Muppin
blir nostalgisk....
men jag minns det knappt...
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Fryxelius
Jonathan Fryxelius