Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 13/2/9 kl 11.00


Längtan (2)




Jag längtar

efter dina

gosiga händer


Jag längtar

efter att

bli hållen

av dig

här och nu

och

för alltid




Fri vers av Ewa Flower
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-12 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower