Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en av de mer specifika känslor jag någonsin valt att förmedla.


Tomhet

Du yppar inga ord, du ger mig ingen blick
det måste vara ett av dina nya trick
Du vet hur tomhet känns, som hål i själens skal
Du vet att tomhet bränns, som eld i djupa hav
Du visar ingen nåd, du ger mig inget val
Jag måste leva upp till alla dina krav

Du lämnar inget kvar, nu har jag ingenting
utom våra namn, som pryder guldsmidd ring
Du vet vad tomhet är, en evig sten i skon
Du vet vad tomhet bär, förhoppning utan tro
Tomhet tar all plats, känslorna dör ut
För tomheten är du, sen order "vi" tog slut




Fri vers av Jonathan Fryxelius
Läst 655 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-12 16:41



Bookmark and Share


  Blåbäret
"Du vet vad tomhet är, en evig sten i skon"
detta gav mig skavsår inombords...väldigt bra liknat vid
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Fryxelius
Jonathan Fryxelius