Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haikus 43 - 46


Dessa haikus är - en skildring av naturen - såsom jag ser den.

Getingarnas surr
ett saftglas på bordets mitt
mördande sötma.

Slitande höstvind
fjäril kämpar i stormen
ett levande löv.

Metamorfoser
klorofyllet dunstar bort.
Död, så vackert röd.

© Boa Berg
2005-09-09
02:31




Bunden vers (Haiku) av Boa Berg
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-09-09 02:35



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Första är rolig och pricksäker, andra tar en klassisk haikubild och gör något nytt av dem, men i fjärde känns "vacker död så röd" litet fånigt.

Mycket bra haiku, särskilt de två första, men även de första två raderna i trean!
2005-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg