Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblues



Intressefylld blick
en jakande nick.

Jag ser in i de blå
själaspeglarna två.

Fångad av dess blick
inviten jag fick.

Dessa brunnar blå
förunnat så få.

Kan ej motstå
denna gnistrande blå
och förtrollande blick.
Vad är dess trick?

© Boa Berg
2005-09-09
02:50




Fri vers av Boa Berg
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-09-09 02:54



Bookmark and Share


  JMR
Vacker.
2005-09-13

  Boa Berg
Tja och tack för din kritik av min text.

Håller med dig

Mvh Boa Bergmen denna dikt var främst tilkommen för liveuppläsning och det gick inte att i skrift förmedla alla ljudliga och taktmässiga nivåer i dikten.
2005-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg