Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skarpa svärd



i skolan blev han mobbad

av alla
till och med den där tjockisen i 3A

hans kläder var fula
hans hår flottigt
hans mamma tydligen uteliggare
och hora
hans kuk var liten
och han kunde inte åka skridskor

men vad dom inte visste var
att i hans skrivbordslåda
låg 4 kollegieblock

fyllda av teckningar

muskulösa hjältar
i bar överkropp
med vackra beundrarinnor
skarpa svärd
ståtliga hästar



alla
med hans
stolta ansikte
mellan axlarna...







Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-13 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP